Συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

MAY 29, 2012

Σχετικά με τη δανειακή σύμβαση:

«Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του μνημονίου έχει κόστος. Ακόμη και η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής θα έχει κόστος, ενώ οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να επικυρωθεί από 16 κοινοβούλια». Σχετικά με τον πολιτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ:«Η εύκολη λύση στην πολιτική είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση και να πυροβολείς εκ του ασφαλούς. Δεν μπορούμε να ορίσουμε ως αριστερό ότι ακούγεται ευχάριστο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να αποδείξει πως ανήκει στον χώρο της Κεντροαριστεράς και δεν προσαρμόζεται απλώς με ό,τι είναι ευχάριστο για τα αυτιά των πολιτών. Επίσης ο λαός δεν ψηφίζει κάποιους για την ευθύνη της διακυβέρνησης και κάποιους άλλους για την …«άνεση» της αντιπολίτευσης».

Σχετικά με τη δανειακή σύμβαση:

«Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του μνημονίου έχει κόστος. Ακόμη και η παράταση της δημοσιονομικής προσαρμογής θα έχει κόστος, ενώ οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να επικυρωθεί από 16 κοινοβούλια». Σχετικά με τον πολιτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ:«Η εύκολη λύση στην πολιτική είναι να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση και να πυροβολείς εκ του ασφαλούς. Δεν μπορούμε να ορίσουμε ως αριστερό ότι ακούγεται ευχάριστο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να αποδείξει πως ανήκει στον χώρο της Κεντροαριστεράς και δεν προσαρμόζεται απλώς με ό,τι είναι ευχάριστο για τα αυτιά των πολιτών. Επίσης ο λαός δεν ψηφίζει κάποιους για την ευθύνη της διακυβέρνησης και κάποιους άλλους για την …«άνεση» της αντιπολίτευσης».Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα με συγκεκριμένη πρόταση χωρίς όμως να ανοίγει διάπλατα τις πόρτες μιας συνεργατικής κυβέρνησης. Οι δυνάμεις που θα κάνουν κυβέρνηση θα πρέπει να έχουν πλειοψηφία και στην κοινωνία. Στην επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να αποτυπώνεται η πολιτική πλειοψηφία του λαού. Πάντως, θα είναι συλλογική αυτοκτονία αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές»Σχετικά με το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών:

Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε την ιστορία της χώρας τα τελευταία χρόνια ενώ κλήθηκε να κυβερνήσει σε ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό περιβάλλον με την πολιτική πλειοψηφία στην ΕΕ να αποτελείται από συντηρητικές κυβερνήσεις και όργανα.Σχετικά με την συμμετοχή της στις προσεχείς εκλογές:

Θα είμαι υποψήφια στην Α’ Αθηνών, οποιοδήποτε άλλο σενάριο αποτελεί παραφιλολογία του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη στο The TOC και τον Δημήτρη Τάκη

SEP 19, 2024

Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και τον Δημήτρη Δανίκα

SEP 9, 2024

Συνέντευξη στη Βραδυνή της Κυριακής

SEP 8, 2024