Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Α’ Περιφέρειας Αθηνών

FEB 25, 2008

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τους Βουλευτές της Α’ Περιφέρειας Αθηνών του Κινήματος, Αλευρά Νάσο, Διαμαντοπούλου Άννα, Παπουτσή Χρήστο και Ράπτη Συλβάνα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Α’ Περιφέρεια της Αθήνας, με επικέντρωση στα μεγάλα ζητήματα των πολιτών: Εισόδημα, ασφάλεια, κυκλοφοριακό και πάρκινγκ, θέματα πρασίνου και καθαριότητας. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα θέματα της εκπαίδευσης, που είναι οξυμένα στον Δήμο της Αθήνας.

Για τα θέματα της εκπαίδευσης, εξάλλου και ειδικότερα, για την απαξίωση της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατάθεσε σήμερα στην Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού.

Οι βουλευτές υπογράμμισαν ότι, μεγάλα προβλήματα, που αφορούν όλους τους Έλληνες, παρουσιάζονται ιδιαίτερα οξυμένα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, με σημαντικότερα το κυκλοφοριακό, την έλλειψη πρασίνου και καθαριότητας, αλλά και τα προβλήματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Συζητήθηκε, επίσης, η πορεία προς το Συνέδριο, θέματα οργανωτικά, αλλά και μείζονα πολιτικά, όπως η αδιέξοδη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, καθώς και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικέντρωσε στην ανάγκη ουσιαστικής ενότητας και συστράτευσης όλων ώστε, με αφετηρία το Συνέδριο, το ΠΑΣΟΚ, με σαφείς θέσεις και αξιοπιστία, να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια χώρα δεν μπορεί να είναι εταιρία

AUG 31, 2012

Ομιλία στο Οικονομικό Συμπόσιο «Alpbach» στη Βιέννη

AUG 30, 2012

Δήλωση μετά τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση για την Ανώτατη Εκπαίδευση

JUL 31, 2012