Επίσκεψη στη Νομαρχία Αθηνών

FEB 26, 2009

Η Πολιτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας και Βουλευτής της Α’ Αθηνών, κ. Άννα Διαμαντοπούλου επισκέφτηκε σήμερα τη Νομαρχία Αθηνών και συναντήθηκε με το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό και με μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Ο κ. Σγουρός ενημέρωσε την κ. Διαμαντοπούλου για το έργο της Νομαρχίας Αθηνών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νομαρχία σε θέματα Παιδείας, όπως η ενοικίαση κτηρίων και η μεταφορά μαθητών.

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Διαμαντοπούλου ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που τέθηκαν από το Νομάρχη Αθηνών, τους Αντινομάρχες και τους Εντεταλμένους Συμβούλους και παρουσίασε τις συγκεκριμένες λύσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ σε όλα τα θέματα της Παιδείας και ειδικότερα αυτά που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά και το θέμα των προβλημάτων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, για το οποίο τόσο ο Νομάρχης Αθηνών, με ανοιχτή επιστολή του στον Πρωθυπουργό και όλους τους αρμόδιους υπουργούς, όσο και η κ. Διαμαντοπούλου με ερωτήσεις της στη Βουλή, δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, έχουν θέσει στον Πρωθυπουργό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια χώρα δεν μπορεί να είναι εταιρία

AUG 31, 2012

Ομιλία στο Οικονομικό Συμπόσιο «Alpbach» στη Βιέννη

AUG 30, 2012

Δήλωση μετά τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση για την Ανώτατη Εκπαίδευση

JUL 31, 2012