Δοκιμή

SEP 5, 2012

      Μετά την πρόσφατη απόφαση του να επιβάλει το ξήλωμα των μέχρι τώρα εργασιών στο έργο «Ποδηλατόδρομος», το οποίο τόλμησε να ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, χωρίς την άδεια του, μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση.

Ενώ πετούσε επί πέντε μήνες στο καλάθι των αχρήστων τις επιστολές του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Στράτη Δαλιάνη και επεδείκνυε υποτυπώδη αδιαφορία στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε και πήρε την άκρως δημοκρατική απόφαση να προχωρήσει μόνος του στην οριστική παύση των εργασιών του έργου, «καπελώνοντας», Δημοτικό και Νομαρχιακό Συμβούλιο, ΤΥΔΚ, ακόμη και το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο θεώρησε το έργο ικανό προς χρηματοδότηση.
        Μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένος γιατί ικανοποίησε πλήρως τις ορέξεις  διάφορων πολιτικών παραγόντων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, οι οποίοι μετά την εκλογή της νέας Κυβέρνησης, φρόντισαν να απολάβουν αμέσως τα προτερήματα που αναλογούν σε έναν κομματικό παράγοντα, επιχειρώντας το σαμποτάρισμα της εκτέλεσης δημοτικών έργων προς πολιτικό όφελος. 
       Μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος, γιατί στις νεότερες γενεές δεν θα παραδώσει έναν ποδηλατόδρομο, αλλά έναν άθλιο από πλευράς κατασκευής και συντήρησης αυτοκινητόδρομο, ο οποίος μετράει ήδη 4 νεκρούς από την ημέρα που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, η διαγράμμιση του θυμίζει μπογιάντισμα παιδικής ζωγραφιάς, πεζοδρόμιο και φωτισμός είναι ανύπαρκτα, ενώ το χειμώνα μπορεί άνετα να μετατρέπεται και σε ανοικτή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημασία των επερχόμενων αμερικανικών εκλογών

AUG 26, 2024

Πυρκαγιές: Πέρα από την επανάληψη της αδυναμίας και της καταγγελίας

AUG 16, 2024

Βιογραφικά Περιφερειακών Δντων Εκπαίδευσης 2009-2012

MAY 12, 2016