Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ ” Flash 96″ και στον Μιχάλη Πολυδώρου

JUL 20, 2009

Για δηλώσεις Δ. Τσάτσου

“Άνθρωποι του διαμετρήματος του κ. Τσάτσου οφείλουν να κάνουν παρεμβάσεις όταν το θεωρούν σημαντικό και θεωρώ ότι θα έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο όλο αυτό το διάστημα αν είχε ξανακάνει τέτοιες παρεμβάσεις για θέματα που πραγματικά αφορούσαν το περίγελο του πνεύματος του συντάγματος , όπως όταν ο κ. Καραμανλής αποφάσισε να πάει σε εκλογές για το θέμα του προϋπολογισμού , το θυμάστε πολύ καλά , το εθνικό θέμα ήταν ο προϋπολογισμός κάτι που κάνει η χώρα κάθε χρόνο δηλαδή. Ή το θέμα τις ψηφοφορίας στη Βουλή για την αναθεώρηση του συντάγματος , που μπροστά στην κάμερα οι βουλευτές έπαιρναν έτοιμα ψηφοδέλτια , ή το θέμα του κλεισίματος της Βουλής με τον τρόπο που έγινε. ”

Αυτού του είδους οι παρεμβάσεις από έναν άνθρωπο τόσο σημαντικό όσο ο κ. Τσάτσος πάντοτε έχει σημαντικό ρόλο όταν γίνονται με τον τρόπο που γίνονται και με το περιεχόμενό τους. Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει αυτή η συζήτηση , οι βουλευτές της ΝΔ το φέρουν , το επαναφέρουν , το συζητούν. Είναι μια συζήτηση θερμή εν πάση περιπτώσει και δεν έχει σταματήσει καθόλου. Καταλήγουμε παίρνοντας υπόψη και αυτά τα δύο ότι εμείς εκτιμούμε ότι οι εκλογές είναι προς όφελος του εθνικού συμφέροντος και πρέπει να γίνουν όσο γρήγορα γίνεται.

Για τακτική ΠΑΣΟΚ

Θεωρώ ότι κι εμείς ως ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται να συζητάμε συνέχεια για εκλογές. Δηλαδή είπαμε τι πρέπει να γίνει , εμείς θα κάνουμε αυτό που εκτιμούμε , η χώρα όμως αυτή τη στιγμή έχει τρέχουσα πολιτική. Γι’ αυτό και η στάση μας και η πρακτική μας , οι παρεμβάσεις μας καθημερινά είναι και πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση των θεμάτων που υπάρχουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη στο The TOC και τον Δημήτρη Τάκη

SEP 19, 2024

Συνέντευξη στο Political και τον Αντώνη Ι. Αντωνόπουλο

SEP 17, 2024

Συνέντευξη στον Ταχυδρόμο και τη Βάσω Κυριακή

SEP 16, 2024