Επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου και Γιώργου Φλωρίδη στο Νοσοκομείο «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ»

ΙΑΝ 29, 2009

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και ο πολιτικός εκπρόσωπος του Κινήματος για θέματα Υγείας, Γιώργος Φλωρίδης, επισκέφθηκαν σήμερα το Νοσοκομείο «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ», όπου συναντήθηκαν με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εργαζόμενους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.Αμέσως μετά την επίσκεψή τους, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις: Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μετά από κλειστούς δρόμους και κλειστά πανεπιστήμια κλείνει το πιο ιστορικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της χώρας, το «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» με ιστορία λειτουργίας εκατόν δέκα χρόνων. Οι υπουργοί Υγείας και Παιδείας οφείλουν να μην είναι απλοί εμπειρογνώμονες της επικοινωνίας, αλλά να σκύψουν και να λύσουν άμεσα και καυτά για τον Ελληνικό λαό προβλήματα.

Γ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Όσοι ανασχηματισμοί και να γίνουν σε αυτή την κυβέρνηση είναι προφανές ότι, τα προβλήματα όχι μόνο δε θα λύνονται αλλά θα πολλαπλασιάζονται. Βρεθήκαμε μπροστά σε μια περίπτωση πάλι όπου το Υπουργείο Υγείας επαναλαμβάνει τον κακό εαυτό του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πείτε μας και δυο λόγια για τη συνάντηση που είχατε με τη διοίκηση του νοσοκομείου;

Γ. ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Η διοίκηση του νοσοκομείου μας περιέγραψε τα μεγάλα προβλήματα που έχει το νοσοκομείο, το κυριότερο από τα οποία είναι ότι λείπει το 60% του νοσηλευτικού προσωπικού με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστά τα μισά κρεβάτια, τα οποία δεν μπορούν να διατεθούν για νοσηλεία στον Ελληνικό λαό στο λαό της Αττικής.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ευχαριστούμε πολύ.