Στη σύνοδο της επιτροπής περιφερειών του PES

APR 8, 2008

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται η Βουλευτής Ά Αθήνας Άννα Διαμαντοπούλου την Τρίτη 8-4-08 και Τετάρτη 9-4-2008 προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλήτρια στη Σύνοδο της Επιτροπής των Περιφερειών που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Kόμμα (PES).

Η κα. Άννα Διαμαντοπούλου θα μιλήσει για την «Ευρώπη μετά το 2010» και τις μεγάλες προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει αναζητώντας μεγαλύτερη ανάπτυξη ως απαραίτητη προϋπόθεση για την συνέχιση και διεύρυνση του κοινωνικού της έργου.

Η πρώην Επίτροπος θα επισήμανει ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, για τη βελτίωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την αύξηση των ευκαιριών μέσα από την εκπαίδευση, την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών και την περαιτέρω πολιτικοποίηση της Ευρώπης παράγοντες που θα αναδείξουν τις διαφορές αριστεράς και δεξιάς και θα ενδυναμώσουν την ενεργότερη δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών.

Ακόμη, αναφέρθηκε στους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη ενδοευρωπαϊκή διάσταση απόψεων που παρατηρείται γύρω από την αναγνώριση του Κοσσόβου και κάλεσε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να σεβαστούν τη διεθνή νομιμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια χώρα δεν μπορεί να είναι εταιρία

AUG 31, 2012

Ομιλία στο Οικονομικό Συμπόσιο «Alpbach» στη Βιέννη

AUG 30, 2012

Δήλωση μετά τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση για την Ανώτατη Εκπαίδευση

JUL 31, 2012