“Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε επαγγελματίες της γκρίνιας και της μιζέριας”

ΜΑΡ 11, 2008

Συνέντευξη στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο»

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:«Πρέπει να αποσυρθεί πάραυτα»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ:

«Οι δημοσκοπήσεις είναι κακές. Είναι σημαντικό για ένα κόμμα για τις αξιοποιεί και να τις αξιολογεί στο σωστό χρόνο. Από την 11ή Νοεμβρίου έως σήμερα δεν έγιναν αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά το συνέδριο ενός κόμματος είναι μια κορυφαία στιγμή όπου παίρνονται αποφάσεις και τα πράγματα μπορούν να μπουν σε μια διαφορετική πορεία. Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε επαγγελματίες της γκρίνιας και της μιζέριας και να περιφέρουμε την απαισιοδοξία μας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε στο εσωτερικό μας προς πάσα κατεύθυνση και αυτό πρέπει να γίνει στο συνέδριο».

ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

«Η πολιτική δεν σηματοδοτείται από τελευταίες ευκαιρίες. Η επομένη του συνεδρίου πρέπει να λύσει με τον πιο πειστικό τρόπο το θέμα της ενότητας του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ σοβαρό ζητούμενο. Θα πρέπει να λύσει το ζήτημα της αποτελεσματικότητας, ώστε να λειτουργεί με ταχύτητα και να βρει τη ζωντάνια του. Να έχει λόγο ενοποιητικό και πολιτικά καθαρό. Μπορεί να γίνει αυτό μέχρι το συνέδριο; Όταν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα, όπως σήμερα για το ΠΑΣΟΚ, ο καθένας πια αναλαμβάνει τις ευθύνες του σε οποιοδήποτε επίπεδο και να βρίσκεται. Κανένας, πάντως, δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Η ιστορία με λευκές επιταγές, λευκές απεργίες, λευκές ψήφους και όλα τα λευκά τελείωσε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ:

«Η δική μου ανάγνωση και των δημοσκοπήσεων είναι ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει μια εντυπωσιακή πλειοψηφία των δυνάμεων της κεντροαριστεράς. Όταν το ΠΑΣΟΚ είναι η κεντρική δύναμη, ο κορμός της κεντροαριστεράς στη χώρα, τότε ο χώρος πιθανών συνεργασιών και συμμαχιών δεν μπορεί παρά να είναι αυτός της κεντροαριστεράς. Πιστεύω ότι εκεί είναι και το μέλος και ο κοινός στόχος των κομμάτων που θέλουν να ανατρέψουν τη ΝΔ».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:

«Είναι πολλές Κυριακές και νομίζω ότι θα συνεχιστεί να υπάρχει χρηματιστήριο με ονόματα. Ονόματα που αφορούν γραμματείς, μέλη Πολιτικού Συμβουλίου κλπ. Σε ότι με αφορά δεν υπάρχει, δεν υπήρχε κανένα θέμα, και είναι κάτι που κινείται απολύτως στη σφαίρα των σεναρίων»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη στον Νικόλα Ταμπακόπουλο και το liberal.gr

ΣΕΠ 26, 2024

Συνέντευξη στην Απογευματινή της Κυριακής και την Αλεξάνδρα Καϋμένου

ΣΕΠ 26, 2024

Συνέντευξη στο Παρασκήνιο και την Άννα Καραβοκύρη

ΣΕΠ 25, 2024