Συνέντευξη στο Real FM

ΝΟΕ 21, 2008

Για συνάντηση Γιώργου Παπακωνσταντίνου με Αθανάσιο Πάπιστα:

Υπάρχει το θέμα του Βατοπεδίου, το οποίο λειτουργεί σαν ναρκωτικό αυτές τις μέρες, είναι απίστευτο μέσα στην παγκόσμια κρίση , με τα στοιχεία που βγήκαν σήμερα για το ισοζύγιο πληρωμών δείχνει ότι το παραγωγικό της χώρας έχει διαλυθεί , να είναι όλα τα κανάλια, οι εκπομπές τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να είναι Βατοπέδιο. Υπάρχει κάτι το οποίο δεν είναι φυσιολογικό στο πολιτικό σύστημα. Το ΠΑΣΟΚ όσες παρεμβάσεις έχει κάνει το τελευταίο διάστημα είναι στο χώρο της οικονομίας.

Αποκαλύπτονται αυτή τη στιγμή στην εξεταστική επιτροπή πραγματικά ένας υπόκοσμος ο οποίος έχει σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον από πλευράς δήλωσης του που ανήκει ο καθένας,… όταν συζητούμε για κάθε είδους παρανομία που μπορεί κανείς να φανταστεί, ε! δεν είναι τρομερό να συζητάμε για τον αν εκτίμησε σωστά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου;

Δεν εκτιμώ ότι είναι μεγάλο θέμα . Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για το ΠΑΣΟΚ, δεν εκτιμώ όμως το τι συνέβη… αποτελούν θέμα. Κατανοώ ότι δημιουργούν θέμα για συζήτηση και θα αποτυπώσω την άποψη μου με δυο λέξεις. Πριν από δυο μήνες όταν το περιβάλλον ήταν πολύ διαφορετικό, όπως θυμάστε και το κλίμα και οι αποκαλύψεις και ότι επικρατούσε στην ατμόσφαιρα, ο κύριος Παπακωνσταντίνου είδε έναν επιχειρηματία ο οποίος κατάγεται από την Κοζάνη και θα επισημάνω εδώ ότι οι βουλευτές δεν βλέπουν μόνο πολιτικούς , βλέπουμε ανθρώπους από το χώρο των επιχειρήσεων , των συνδικάτων που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους . Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας του εξήγησε πως ο ίδιος έχει προβλήματα με απειλές και εκβιασμούς. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου πολύ σωστά έκανε και του είπε να πάει στον εισαγγελέα.

Συμφωνώ πως θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο και για το ΠΑΣΟΚ να είχε ενημερωθεί , όμως κατανοώ απολύτως πως δεν μπορούσε να το αξιολογήσει με τον ίδιο τρόπο.

Για τον Πρωθυπουργό:

Λαϊκισμός όσον αφορά τον Πρωθυπουργό είναι επί πέντε χρόνια να διακηρύσσεις ότι είσαι υπεύθυνος ενώ είσαι λαϊκιστής . Δηλαδή δεν μπορείς συνεχεία να λες ότι είσαι υπεύθυνος και ότι είσαι μεταρρυθμιστής και ότι λειτουργείς υπέρ των συμφερόντων του λαού … και τα αποτελέσματα και οι πράξεις να είναι αντίθετες.

Είδαμε ένα Πρωθυπουργό να επισκέπτεται τον Κρόκο Κοζάνης μια περιοχή που έχει ένα προϊόν που πάει πολύ καλά εδώ και 20 χρόνια. Αυτός ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να θέτει διλήμματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη στον Νικόλα Ταμπακόπουλο και το liberal.gr

ΣΕΠ 26, 2024

Συνέντευξη στην Απογευματινή της Κυριακής και την Αλεξάνδρα Καϋμένου

ΣΕΠ 26, 2024

Συνέντευξη στο Παρασκήνιο και την Άννα Καραβοκύρη

ΣΕΠ 25, 2024